GB Nogger - Och man tyckte pinglassen var god!

Detta året  har det förekommit en hel del glass-nyhter i vårat lilla fina land fyllt av glada fribetande kossor.
Inte bara Sia har kommit ut med spännande nyheter utan även GB gjorde en satsning genom att tillverka halv-liters förpackningar av sina populära pinglassar.
Eftersom Nougat är bland det oseriösaste man kan äta i godisväg när det handlar om att uppleva munorgasm i sin allra högsta grad köpte jag denna sekunden den kom ut i butik.För er som minns så hade GB en smak för många år sedan som hette Hasselnöt och den är identisk med denna av vad jag kan minnas och jag har inte en blekfetaste aning om varför de tog bort den ur sortimentet.
Genom gammal tradition när man äter sådan här glass så delar man den alltid på hälften då det är perfekta portionsbitar och eftersom man inte bor hemma längre och morsan äter upp andra halvan så har man den delen till nästa gång!De har verkligen inte snålat med nougaten men första intrycket kan få en att tro detta då det kanske bara är lite rippel rakt genom glassen men icke!
Det känns som att de lägger 2 mindre bomber av nougatmassa i ändarna av glassen just för att jag tror majoriteten delar glassen såhär.
Denna glass är helt utav denna värld god, vaniljglassen är så oseriöst len och smeker gommen in i det sista för att få en att längta tills man når fram till den tjocka fina nougaten i mitten.
Kan säga att vaniljglassen i denna smak är bättre än den vanliga vaniljen utan tvekan(bra mycket bättre än gammaldags-vanilj)
Så tveka inte, bara köp den. Billig och ruggigt underbar!
Betyg: 4/5 svenska kossor

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0