Dagens måltid: Kyckling med krämig ädelostsås och pasta

Det är mitt i veckan och inte många dagar kvar tills helgens underbara ostbricka står uppdukad.
Dock har jag mina ostcravings och behöver få lite tillfredställelse under veckans gång så idag fick det bli lite krämig ostsås med kyckling och enkel pasta.
Kan för övrigt meddela att det kommer att testas 2 nya sorters ostar i helgen så inlägg om dem kommer :-]

Du behöver:
- Kyckling
- Lök
- Vitlök
- Soltorkade tomater
- Svamp
- Blåmögelost(Använde "Green Light" från Falbygden, passar mycket bra i matlagning då den har rubbust smak men smular som attan, riktigt usel på en ostbricka!)
- Matlagningsgrädde/Grädde/Mjölk
- Kycklingfond
- Pasta.....



- Stek kycklingen och tillsätt sedan lök och vitlök
- Tillsätt kycklingfond(drygt 1 dl) och tillsätt tomater och svamp.
- Låt gegga ihop en stund och tillsätt hälften av matlagningsgrädde och smula ner osten


- Efter en stund tillsätt resten av matlagningsgrädden och tillsätt pastan som är kokt "Al-dente" zzzz
- Låt pastan suga upp den krämiga såsen några minuter, servera på varm tallrik.


// Erik

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0