Restaurang Montmartre Karlskrona - Overall topp 3 i Karlskrona

I helgen blev det ett besök hemma i Karlskrona för att träffa vänner och familj då det inte blev något jobb.
Helgen var fylld av njutningsfull mat i alla dess former och på lördagskvällen skulle vi ut och käka burgare var det tänkt, men eftersom vi var rätt sena + att det var någon jävla fotbollscrap på tv fick vi inget bord och sökte då vidare efter något ställe att äta, då fick vi dille för pizza.

Restaurang Montmartre har funnits i Karlskrona sedan urminnes tider och är fortfarande lika uppskattad. Detta är absolut inget fancyplace utan mer en vanlig medelrestaurang som gör mat av kvalité, omsorg och fräshhet.
Deras pizzor är utan tvekan mycket fräsha och trevliga och är hästlängder godare än den vanliga svenssonpizzan som kan köpas vid vartannat gatuhörn.
Priserna ligger kanske 10kr mer än en vanlig pizza och den smakar ungefär dubbelt så gott.


Jag beställde en Oxfilé, Skinka, Stark paprika och svamp med kebabsås vid sidan av och jävlar så god den var, även ifall kocken tagit en munsbit av kanten på min pizza - 86kr
Deras pizzabotten kan dock behövas lite mer jobb, den är lite för tunn och obakad vilket innebär att man kan inte äta med händerna så praktiskt, men på restaurang äter man med bestick :)
Deras Pizzasallad är bland dem bästa jag ätit, perfekt balans mellan vinäger och kryddor, det enda som saknas är den röda paprikan.
Deras milda kebabsås är en riktig freshör och passar perfekt, riktigt god.

Har ätit här många gånger i min uppväxt och även på senare dagar och man blir aldrig besviken av den maten som ställs fram för den relativt billiga pengen.

Betyg: 4½/5 utan tvekan, riktigt mysig och trevlig restaurang med en mycket trevlig personal!
Rekommenderas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0