Dagens måltid: Hamburgare fylld med färskost & ost, kletigt, oestetiskt men gott!

Varit sugen nu ett tag att testa på att fylla burgarna med lite färskost för att se hur det skulle bidra med textur och smak så varför inte ta tillfället i akt en skön fredagkväll.
Det var ganska pilligt att behöva få på lite färskost på färsen för att sedan stänga, men med lite pill så går allt.
Dela 1 burgare på mitten och platta ut för att sedan applicera osten innuti och lägg sedan den andra delen ovanför och tryck ihop kanterna.



Grejen med färskost var den att den hade förmågan att vilja smita mer än vanlig ost vilket bidrog till att färsen absolut inte ville hålla ihop. Genom att sticka hål i toppen av burgaren när du lägger den på plattan så skulle inte detta ske men var första gången så tänkte inte så pass långt. Brukar annars göra det när jag har extra mycket ost på insidan av burgaren.

Resultatet blev oerhört oestetiskt, kladdigt men jävligt gott, tur att man är den typ av människa som äter hamburgaren med kniv och gaffel ;)



Lovar att pimpa burgarna lite bättre till nästa gång jag lägger ut denna typ av burgare, men vem bryr sig egentligen?

// Erik

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0